Search Site

Verzending

Uw trouwringen dienen ongeschonden en in een perfecte conditie te worden afgeleverd, daarvoor maken wij gebruik van een zorgvuldig uitgekozen partner in de logistiek, omdat we te maken hebben met zeer waardevolle producten vinden wij veiligheid en service zeer belangrijk. De Trouwringen worden zorgvuldig ingepakt en door een koerier persoonlijk aan u afgegeven. Het kan in sommige gevallen voorkomen dat de bezorger om een legitimatie bewijs vraag. We laten namelijk niets aan het toeval over.

Verzenddagen

Onze logistieke partner kan uw bestelde trouwringen van dinsdag tot zaterdag leveren, na uw bestelling nemen we contact met u op over de bezorgdag. Het is wel van belang dat u dan op de bezorgdag thuis bent. Mocht u onverhoopt toch niet thuis zijn dan laat de bezorger een kaartje achter met de contact gevens van onze logistieke partner zodat u zelf een nieuwe afspraak kunt maken.

Afgeven op een ander adres

In overleg is het mogelijk om te trouwringen af te leveren op een ander adres. Echter dient de naam van diegene die de zending in ontvangst neemt wel bij ons bekend te zijn anders geeft de bezorger de ringen niet af.

Ringen afhalen

U kunt er ook voor kiezen om uw trouwringen op afspraak af te halen in Zaandam, ons verkoopteam staat van maandag tot zaterdag voor u klaar eventueel ook in de avonduren. Bel wel even voor een afspraak met 075-260.0004/p>

Verzendkosten

Dankzij goede prijs afspraken en het grote inkoop volume bij onze logistieke partner rekent kiesjetrouwring.com de verzendkosten boven de € 49,00 niet door aan haar klanten. Verzending is dus gratis. Bij een bestelling onder de € 49.00 betaalt u € 3,95 voor het verzenden binnen Nederland. Verzending naar Belgie en Duitsland onder de € 49,00 betaalt u € 8,95, vanaf € 49,00 wordt uw pakketje gratis verzonden. Verzending buiten de EU is mogelijk, vraag hiervoor de verzendkosten via het contactformulier op.