Search Site

Over ons

Kies je trouwring is de eerste Nederlandse aanbieder van trouwringen via het internet, onze jarenlange ervaring en onze inkoopkracht maakt het voor iedereen aantrekkelijk om trouwringen online te kopen. Bij kies je trouwring is iedereen welkom, man-vrouw, man-man, vrouw-vrouw. Voor ieder stel en voor ieder budget hebben wij een passende ring in ons zeer ruime assortiment.

Kies je trouwring is onderdeel van DeeGees Edelsmederij,  DeeGees heeft sinds 1993 een eigen atelier in trouw en partnerschap ringen in Nederland.

Onze jaren lange ervaring heeft ons geleerd dat het persoonlijk passen en het voelen en zien van de trouwringen beter werkt. Speciaal voor onze klanten die graag persoonlijk advies in levende lijve beschikt Kies je Trouwring over een atelier.

Omdat wij maatwerk levern en wij het belangrijk vinden dat u op dit belangrijk moment niet gestoord wordt door andere klanten zijn wij uitsluiten op afspraak geopend.

Wij zijn in Zaandam aan de Westzijde 72 in het centrum gevestigd waar u onder het genot van een lekkere kop koffie of thee een gedeelte van de collectie kunt bekijken en passen. Heeft u interesse in onze mooie voordelige trouwringencollectie maak dan een afspraak via ons contactformulier of telefoon 075-26 00 004.